Contact: telefoon 010 - 4673105

Samen leren, lachen en genieten van het alledaagse leven.

http://mkdvcitykids.nl/kinderdagcentrumcitykids/wp-content/uploads/sites/2/2015/03/shutterstock_163422077-1170x400.jpg

 

 Op deze pagina delen wij graag de ervaringen van ouders met u:

Ouders van Caine
Toen Caine werd geplaatst bij CityKids was hij ongeveer 1,5 jaar oud. Caine is inmiddels een jongetje van 3 jaar en 9 maanden. Hij is gediagnosticeerd op algehele ontwikkelingsachterstand, hypotonie en epilepsie. Caine kon namelijk niet rollen, kruipen of tijgeren en over zijn spraak konden wij niets zeggen. Wij wisten niet wat de toekomst hem te bieden had. Met behulp van CityKids is er toen een plan van aanpak gemaakt en is er naar gehandeld. Op momenten dat er positieve ontwikkelingen waren werd het plan direct bijgesteld om Caine te blijven uitdagen. Elke verandering in zijn ontwikkeling betekende voor ons weer eens een moment om hem nieuwe uitdagingen aan te bieden en het plan aan te scherpen om zo de gestelde doelen te halen. Wat wij thuis zagen werd direct opgenomen door de begeleiders van Caine en toegepast. Het is zo fijn om te zien dat er geluisterd wordt naar de wensen van ons, als ouder’s, en dat CityKids ook kijkt naar het belang van het kind en zijn verdere ontwikkelingsmogelijkheden. De begeleiders van Caine zijn helemaal dol op hem en zo trots op wat hij allemaal kan. De ontwikkelingen van Caine zijn enorm. Hij laat steeds nieuwe dingen zien, nu kan hij zelfstandig lopen en zijn spraak is zoveel duidelijker geworden dat wij gewoon met hem een gesprekje kunnen voeren. Leuk om dat allemaal te zien en dat dankzij de inzet van vele begeleiders van CityKids.
Ondanks dat wij hele kritische ouders zijn hebben wij samen met het team gehandeld en de gewenste resultaten tot nu toe behaald voor onze Caine.

Rosa Fortes Silva moeder van Neandro
Via een kennis en stichting MEE vroeghulp ben ik bij CityKids terecht gekomen. Toen ik bij CityKids binnen kwam vond ik het direct vrolijk. De ruimtes waren schoon en er was veel kleur. Kleuren die kinderen aanspreken en waar zij blij van worden. Hier had ik een goed gevoel bij tijdens de kennismaking.  Bij CityKids had ik direct het gevoel dit is het, ik hoef niet verder te zoeken. De medewerkers waren spontaan en vrolijk. Wat ik ook van belang vond was dat er ruimtes waren met voldoende licht en veel ramen om naar buiten te kijken. Neandro heeft sinds zijn start bij CityKids een grote ontwikkeling doorgemaakt. Toen hij hier startte kon hij mama, papa en mimi zeggen.  Nu kan hij heel veel zeggen en doen. Hij is meer open in het contact, ook met andere mensen. Hij was eerst heel erg beperkt. Hij heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt op meerdere gebieden. Ik vindt het daarnaast erg fijn dat CityKids mij altijd op de hoogte houdt van wat we verder zelf kunnen doen om Neandro te ondersteunen. Dat ik gesteund wordt vind ik erg prettig. Ik krijg altijd een duidelijk antwoord op mijn vragen.

De warme maaltijd, die bij jullie tussen de middag aan de kinderen wordt gegeven, vindt ik van groot belang voor Neandro. Ik  vind het heel belangrijk, dat hij nu bij CityKids gezond eten krijgt, dat ook veelal uit groente bestaat.  Neandro at vroeger niets dat groen was. Inmiddels eet hij zelfs spinazie stamppot. Ook vind ik het belangrijk dat er serieus met zijn pinda allergie omgegaan wordt. Het geeft mij een geruststellend gevoel dat de groep pindakaas vrij is, waardoor het risico op incidenten klein is. Als hij niet naar CityKids was gegaan, had ik mij geen raad geweten en hadden mijn man en ik niet beiden kunnen blijven werken. Ik ben mij ervan bewust dat ik dan thuis aan zijn ontwikkeling had moeten werken, daar voel ik mij niet voldoende deskundig voor.
Ik begrijp nu veel beter dan toendertijd dat het nodig was dat Neandro naar een kinderdagcentrum ging. Toen dacht ik dat wat ze zeiden over Neandro niet klopte, maar als ik het met nu vergelijk gaat het nu veel beter met hem. Ik ben blij met de keuze die ik heb gemaakt, ik ben zeer tevreden.  Neandro is inmiddels gestart op speciaal basisonderwijs. Ik vindt het geweldig dat mijn zoon door de ontwikkeling die hij bij CityKids heeft doorgemaakt naar school kan!

 

Contact Vestigingen Rotterdam

van Oldenbarneveltplaats 442
3012 AP / Rotterdam
010-4673105
info@mkdvcitykids.nl
————————————
Gouvernestraat 70E
3014 PR / Rotterdam
010-4334127
info@mkdvcitykids.nl

Contact Vestiging Den Haag

Jonckbloetplein 61
2523 AV Den Haag
070-4500987
info@mkdvcitykids.nl